صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها
سامانه خدمات الکترونیکی
  • صفحه اصلی
  • درباره صندوق
    • تاریخچه صندوق
    • منشور اخلاقی
    • ساختار سازمانی
    • هیئت مدیره
    • مدیران اجرایی
    • منابع و مصارف صندوق
    • قوانین و آیین‌نامه‌ها
      • آیین نامه صندوق تامین رفاه
    • صورت‌های مالی
  • اخبار صندوق
  • خدمات الکترونیکی
    • سامانه خدمات الکترونیکی
    • میز خدمت
    • دیدار با مدیرعامل
  • سوالات متداول
  • تماس با ما
  • ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • روابط عمومی
  • 0 Comments
  • 4906 Views
  • 4 Likes
  • اخبار صندوق

بهبود وضعیت دارایی‌های صندوق با هدف ارتقاء خدمات به بازنشستگان

یازدهمین نشست هم‌اندیشی با رؤسای کانون‌های بازنشستگی بانک‌های مشترک روز گذشته (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) برگزار و پیرامون موضوعاتی همچون عملکرد صندوق در حوزه بهبود دارایی‌ها و نحوه خدمات به مشترکان، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مشابه شاغلان و دیگر مسائلی که در حیطه تصمیم‌گیری بانک‌ها قرار دارد، همفکری و بحث شد.

به گزارش روابط عمومی؛ محمدابراهیم آقابابائی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها طی این نشست اظهار کرد: هدف و کارکرد اصلی این صندوق ارائه خدمات به بازنشستگان بوده و تحقق این اصل در گروی تقویت بنیاد و بهبود وضعیت دارایی‌های آن است؛ در خصوص این مسئله نیز دو نکته یعنی دریافت مطالبات از بانک‌ها به‌منظور ایجاد پشتوانه‌ای برای آینده صندوق و همچنین سرمایه‌گذاری صحیح دارایی‌ها حائز اهمیت است.

آقابابائی ادامه داد: باهدف بهبود وضعیت دارایی‌‌های صندوق با بانک‌های عضو، تعامل سازنده‌ای ایجادشده و در سال ۱۴۰۲ بیش از ۲۷۶ هزار میلیارد ریال از مطالبات اکچوئری بانک‌های عضو وصول شده است.

وی در خصوص دیگر اقدامات انجام‌شده، بیان کرد: اولویت در حوزه امور مشترکین، ارتقاء کیفیت پاسخگویی و تسریع امور قرار داده شده است. صندوق بازنشستگی بانک‌ها در سال‌ گذشته تلاش بر آغاز ارائه خدمات الکترونیکی و غیرحضوری داشته است که تداوم این مسیر درنهایت منجر به انجام امور مشترکان در کوتاه‌ترین زمان ممکن خواهد شد.

آقابابائی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مطالبات بازنشستگان در سال گذشته، ابراز کرد: مطالبه بازنشستگان مبنی بر تطابق عناوین شغلی کارشناسان و جاماندگان (۱+۱۹) یکی از مهم‌ترین مطالبات مشترکان بود که خوشبختانه تا پایان سال ۱۴۰۲ این امر برای تمامی بانک‌های عضو انجام شد و احقاق حق  بالغ‌بر ۱۰ هزار بازنشسته به سرانجام رسیده است.

وی در ادامه افزود: صندوق درگذشته احکام حقوقی را صادر نمی‌کرد اما با اهتمام بر این موضوع اکنون برای تمامی مشترکان (بالغ‌بر ۱۴۰ هزار نفر) احکام صادر شده است.

آقابابائی با تشریح مسائل اختصاصی در هر بانک، بیان کرد: در رابطه با بازنشستگی پیش از موعد کارکنان (برای بانک‌ سپه) مجوزهای لازم اخذ و طرح ارتقاء افقی و عمودی کارکنان بانک‌ ملت اجرایی شد.

وی ضمن اشاره به مقام شامخ ایثارگران، گفت: تمامی خدمات و قوانین برای ایثارگران در تمامی بانک‌های عضو انجام شده است.

آقابابائی در ادامه این نشست و در پاسخ به مطالبه مدیران کانون‌ها مبنی برافزایش مبلغ تسهیلات قرض‌الحسنه ضروری، گفت:  مبلغ این تسهیلات در ۶ ماه گذشته از ۱۰۰ به ۳۰۰ میلیون ریال رسیده است، درحالی‌که باید در نظر داشت مبلغ حق عضویت‌ها ۱۸۰ میلیارد ریال بوده است. سال گذشته ۲۰ هزار و ۴۶۰ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت‌ شد و منابع داخلی صندوق برای این امر مورداستفاده قرارگرفته است.  

وی در پاسخ به سایر مطالبات مطرح‌شده در خصوص امتیازهای حقوق گروهی از بازنشستگان، مطرح کرد: برقراری فوق‌العاده خاص و فوق‌العاده ویژه مستلزم اجرا و مشمول کسور شدن آن برای گروه شاغلان است. مطابق اعلام سازمان اداری و استخدامی این مسئله تا زمانی که به شورای حقوق و دستمزد راه پیدا نکند و مصوبه‌ای در خصوص شاغلان صادر نشود، امکان اجرایی شدن برای بازنشستگان ندارد.

آقابابائی در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به دیگر دغدغه بازنشستگان، بیان کرد: در خصوص همسان‌سازی حقوق بازنشستگان همانند شاغلان در حال پیگیری و پیشنهادی مطبوع‌تر از پیشنهاد مطرح‌شده در قانون برنامه هفتم برای تطبیق هستیم که پس از اخذ تأییدیه‌های لازم در مجمع عمومی و هیات امنا، زمان اجرای آن از ۱۴۰۳.۱.۱  قرار خواهد گرفت.

در پایان این نشست رؤسای کانون‌های بازنشستگی بانک‌های مشترک درخواستی مبنی بر تمدید مهلت ثبت تقاضا در دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج داشتند که مدیرعامل صندوق بازنشستگی از طرح این درخواست برای فرزندان مشترکانی که تاریخ عقدنامه آن‌ها مربوط به حداکثر ۵ سال گذشته است در هیات مدیره صندوق برای بررسی و اتخاذ تصمیم، خبر داد.

Tags:
ارتقاء خدماتصندوق بازنشستگیصندوق بازنشستگی بانک‌هاکانون‌های بازنشستگی بانکیمشترکین صندوق بازنشستگی بانک‌هامطالباتمطالبات بازنشستگانهمسان‌سازی حقوق بازنشستگان
Prev Postبرگزاری دهمین نشست مشترک با کانون‌های بازنشستگی
Next Postگزارش تصویری – یازدهمین نشست هم‌اندیشی با رؤسای کانون‌های بازنشستگی بانک‌ها
Related Posts
  • تصویب پرداخت «کمک معیشت» متناسب‌سازی‌ به بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • برگزاری نشست هم‌اندیشی مدیران صندوق با رؤسای کانون‌های بازنشستگی ۲۶ فروردین ۱۴۰۴
تمامی حقوق برای صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها محفوظ است