:: ::

چهارشنبه 98/06/20

شکر سلامت مغز را به خطر می‌اندازد



سلامت نیوز: مطالعات محققان دانشگاه میشیگان نشان می‌دهد مصرف شکر زیاد سوخت و سازهای کلیدی مرتبط با سلامت مغز را کاهش می‌دهد و از این طریق بر سلامت مغز تاثیر می‌گذارد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا، این مطالعه با بررسی مگس میوه نشان می‌دهد رژیم غذایی پر شکر با تغییر ترکیباتی بر سلامت مغز موثر است.وقتی مواد غذایی توسط بدن سوخت و ساز می‌شوند، به مولکول‌های کوچکی به نام متابولیت تجزیه می‌شوند که عملکردهای متفاوتی در بدن دارند که بخشی از آن تامین سوخت موردنیاز برای سلول‌ها و فعال‌کردن یا مهار تولید آنزیم است.

به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی،این مطالعه به بررسی چگونگی تغییر متابولیت‌ها در مغز و بدن مگس میوه در حالت‌های سیری و گرسنگی پرداخته است.این مطالعه نشان می‌دهد ویژگی‌های متابولیت مگس میوه به سرعت در حالت‌های سیری و گرسنگی تغییر می‌کند و این تغییرات در مغز شدیدتر از بدن است.